Rogers Online Zoo

……. ik jou nodig heb om de droom te realiseren?

Hallo jij

Ik heb JOUW hulp nodig om mijn droom uit te laten komen!

En ik hoop dat je mij daarin wilt ondersteunen. Ik wil een eigen onderneming beginnen en dit is grootser dan groots! Ik wil mijn eigen dierentuin beginnen, I Bought a Zoo 😉 !

De afgelopen jaren ben ik heel druk bezig geweest met het maken van een goed en gedetailleerd ondernemersplan waarin ik tot in de puntjes mijn plan heb beschreven. Met professioneel gemaakte tekeningen en maquettes heb ik dit plan visueel gemaakt. Op mijn eigen website https://rogerszooonline.wordpress.com/ kun je zien ik welke dieren ik wil gaan houden en er zijn ook al wat andere leuke dingetjes te vinden. Let wel, dit alles is nog niet definitief en er wordt nog aan een hoop dingen gewerkt.

De afgelopen jaren is mijn plan een financiële uitputtingsslag geweest en momenteel heb ik geen financiële middelen meer om de puntjes op de i te zetten. Daarom vraag ik JOU om mij te helpen met een donatie. Zie het als jouw aandelen in mijn droom. Daarmee wordt het ook een stukje jouw droom.

Wat moet ik nog doen?

Ik heb een financieel plan gemaakt dat doorgerekend moet worden door een accountant. Misschien ken je iemand die dat gratis voor mij wil doen, ook dit helpt mij enorm!

Er zijn al heel veel tekeningen gemaakt van dierenverblijven maar er zijn er nog een aantal die ik moet laten maken. Hiervoor kan ik de donaties heel goed gebruiken.

Ook wil ik de tekeningen omtoveren in maquettes, hiervoor zijn alle bijdrages welkom.

En als dat allemaal klaar is dan ga ik het presenteren! Presenteren aan de buitenwereld, geldschieters en gemeentes om deze droom te realiseren.

Uiteraard zijn er meer zaken die geld kosten, dus alles wat je doneert zal goed gebruikt worden en zorgt er voor dat ik een stap dichter bij het verwezenlijken van mijn levensdroom kom.

Wat geef ik je er voor terug?

In eerste instantie mijn levenslange dank dat je mij geholpen hebt met mijn droom! Elke donatie is welkom, van €1,= tot …… heb je een miljoentje?

Bij een donatie van €50,= benoem ik je officieel tot “vrienden van Roger’s Zoo”. Op de website ga ik je naam vermelden voor deze gulle donatie en deze zal tot 2 jaar na officiële opening vermeld blijven.

  • Bij een donatie van € 100,= ben je één jaar gratis welkom in “Roger’s Zoo” en is er de mogelijkheid om van mij persoonlijk een rondleiding te krijgen.
  • Heb je een eigen bedrijf of website dan zal ik bij een donatie van € 150,= jouw site vermelden op mijn website. Ook deze blijft tot 2 jaar na officiële opening op mijn site staan.
  • Bij een donatie van €500,= krijg je alles wat hierboven genoemd is en een extra jaar gratis toegang tot het park.

Misschien is een royale donatie in één keer een beetje veel. Je kan er ook voor kiezen om automatisch maandelijks een vast bedrag over te laten maken.

Wat ga ik doen?

Uiteraard mijn stinkende best! Want als jullie mij helpen ben ik ook verantwoordelijk voor het eind resultaat. En er is nog een flinke weg te gaan die ik met behulp van jullie kan bereiken.

Uiteraard wil ik jullie op de hoogte houden van mijn vorderingen en ontwikkelingen. Om dat te doen ga ik een nieuwsbrief uitbrengen waarin ik jou op de hoogte houd van alle ontwikkelingen rondom mijn dierentuin. Ook als je niet doneert maar wel op de hoogte gehouden wil worden dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Stuur me dan een bericht terug op rogerszoo@outlook.com met je naam en e-mailadres. Van de donateurs zou ik ook graag hun adres en telefoonnummer willen ontvangen.

Als je twijfelt aan mijn plan en ik je nog net dat ene zetje mag geven zodat je gaat doneren wil ik je uitnodigen om een presentatie bij te wonen waarin ik over mijn plan vertel. Dit zal een presentatie van 30-60 minuten zijn waarin ik je meeneem in mijn droom en jij alle mogelijke vragen mag stellen over het plan.

Geld…

Voor donaties is een aparte rekening geopend: NL84 SNSB 8809 7973 45 t.a.v. R.M.Groenestein te Arnhem. Vanaf een buitenlandse rekening heb je ook mijn adres nodig. Dat is: Postmeesterwei 7, 6843 ZB, Arnhem, Nederland.

Als filmtip https://www.youtube.com/watch?v=16AHsKcXQKE wil ik je de volgende trailer laten zien! I want to live that story!!

Of je nu wel of niet gaat doneren, kun je mij hoe dan ook helpen door dit bericht door te sturen aan je vrienden, familie en relaties of door het op je tijdlijn te posten van Facebook of andere social media. Samen bouwen we aan Roger’sZoo!

 

Heel veel dank voor je steun, en welkom in Roger’s Dream!

Advertenties